Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik logo
Viva Neo Fertilitetsklinik logo

Om os

Cheflæge, speciallæge i gynækologi og obstetrik

Karsten Petersen

Indehaver og direktør for Ciconia Aarhus Privathospital.

Karsten Petersen er ikke blot cheflæge og Ciconias førende specialist inden for fertilitetsbehandling. Han er en pionér inden for fertilitetsbehandling i Danmark. 

Han er uddannet læge i 1972 og siden uddannet til speciallæge i gynækologi og obstetrik. Siden 1978 har han arbejdet med fertilitet og ultralyd. Han var som leder med til at oprette og implementere IVF (In Vitro Fertilisation - kunstig befrugtning) på Rigshospitalet i 1985 til 1990.
I 1990 blev Karsten Petersen ansat på The Mermaid Clinic i Ebeltoft, hvor han oprettede den første private fertilitetsklinik uden for København. 
I 1994 blev Karsten medejer af Fertilitetsklinikken Ciconia, da den åbnede en afdeling i Århus. Han var således med til at udvikle Ciconia til et egentligt privathospital fra 1998 og frem. I 2003 overtog Karsten Petersen alle anparter i hospitalet.
Karsten Petersen har i alle årene været involveret i fertilitetsbehandlingen, ligesom han har taget initiativ til forskning i blandt andet stamceller. Han er medforfatter til cirka 75 videnskabelige arbejder.
Organisatorisk er han ligeledes aktiv. Han tog initiativ til at danne Dansk Fertilitetsselskab og Landsforeningen For Ufrivilligt Barnløse. Han har desuden været medlem af bestyrelserne for flere danske og internationale organisationer indenfor fertilitet. Blandt andet European Society of Human Reproduction and Embryology.


Professor, overlæge, Ph.d. Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Erik Ernst

Professor og overlæge Erik Ernst har været tilknyttet Ciconia siden 1996, hvor han undersøger og behandler mænd for blandt andet subfertilitet (nedsat sædkvalitet), impotens, og endokrinologiske dysfunktioner (hormonel ubalance).
Erik Ernst arbejder til dagligt som professor ved Institut for Biomedicin - Anatomi på Aarhus Universitet og som overlæge på Gynækologisk-obstetrisk afdeling på Aarhus Universitetshospital og ved Andrologisk Ambulatorium samme sted.
Han er uddannet læge i 1984 og speciallæge i gynækologi og obstetrik i 1997. I 1995 afleverede han Ph.d. afhandling om "Reproductive toxicological aspects of chromium in males" (kromforbindelsers betydning for reproduktion hos mænd). 
Han har skrevet mere end 120 videnskabelige artikler og har desuden været vejleder for Ph.d.-studerende og undervist både som lektor og adjunkt ved universitetet. Erik Ernst har også siddet med i bestyrelsen for flere danske og internationale videnskabelige selskaber.


Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Ramune Kazlauskaite

Ramune Kazlauskaite er specialiseret i at udrede barnløshed og alle former for avanceret fertilitetsbehandling. Hun har været afdelingslæge på fertilitetsklinikken på Aarhus Universitetshospital i Skejby siden 2005 og været tilknyttet Ciconia siden 2009.

Ramune Kazlauskaite er uddannet læge i Litauen i 1995 og færdiggjorde sin specialuddannelse i Sverige i 2004.

Hun har dansk A- og B-autorisation fra 2000. Hun har arbejdet med fertilitetsbehandling i såvel Sverige som Danmark både på offentlige sygehuse og private klinikker.


Laboratoriechef / Embryolog

Anette Gabrielsen

Anette Gabrielsen er den daglige leder af laboratoriet og embryolog på fertilitetsklinikken. Hun er ansvarlig for introduktion af nye teknikker i laboratoriet, kvalitetssikring, dataregistrering og dokumentation. 
Hendes mål med laboratoriet er, at det altid er opdateret med de nyeste teknikker indenfor fertilitetsbehandlinger, så patienterne får den bedst mulige behandling. 
Sideløbende deltager hun aktivt i forskning indenfor reproduktion og stamceller i samarbejde med lægerne på Ciconia og andre forskningsafdelinger. 
Anette Gabrielsen er uddannet hospitalslaborant i 1985 og videreuddannet på Lund Universitetet i Sverige til MSc. i Biomedicinsk laboratorievidenskab. Desuden har hun siden 2008 været certificeret som Senior Klinisk Embryolog af European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE). 
Hun har arbejdet med fertilitetsbehandling siden 1992 og været ansat på Ciconia siden 1994.

Desuden er hun ansat som ekstern lektor på Aarhus Universitet.


Embryolog

Anne Raungaard

Anne Raungaard er uddannet bioanalytiker i 2000 og har arbejdet med fertilitetsbehandling siden 2001. Hun har været ansat på Ciconia siden 2008. Siden er hun blevet ESHRE certificeret klinisk embryolog. 
Anne Raungaard har desuden gennemført to moduler i den sundhedsfaglige diplomuddannelse, Biomedicin og medicinsk laboratorieteknologi. Det er henholdsvis molekylærmedicinsk laboratorieanalyse og human assisteret reproduktionsteknologi.


Embryolog

Lea Hedegaard Iversen

Lea Hedegaard Iversen er uddannet biolog ved Københavns Universitet i 2007 med speciale fra Reproduktionsbiologisk Laboratorium, Rigshospitalet.

Hun har arbejdet med fertilitetsbehandling på Rigshospitalets Fertilitetsklinik fra 2008-2012 og har efterfølgende været ansat til at instruere i brug af embryoskop.


Embryolog

Helle Knakkegaard Christensen


Administrativ sygeplejerske

Charlotte Petersen

Charlotte Petersen har været ansat på Ciconia siden 1994. Har tidligere arbejdet på The Mermaid Clinic i Ebeltoft. Hun er uddannet sygeplejerske i 1987 og har arbejdet med fertilitetsspecialet fra 1990 til 2002. 
Siden 2000 har Charlotte været en del af det strategiske, administrative team. Hun grundlagde bl.a. visitationen. I dag arbejder hun fortrinsvist med hjemmeside, markedsføring, udviklingstiltag og afholdelse af faglige og sociale arrangementer for personalet.


Sygeplejeske

Hanne Vihrenfeldt Knudsen

Mange barnløse par, der søger hjælp på Ciconia, vil møde Hanne Vihrenfeldt Knudsen. Hun er tilknyttet  fertilitetsklinikken, hvor hun blandt andet inseminerer og giver akupunktur under supervision af læge og  akupunktør. Hendes særlige interesse er at afdække årsager til nedsat fertilitet og er dedikeret til at  hjælpe barnløse par med at få et barn.

Hanne Vihrenfeldt Knudsen er uddannet sygeplejerske fra Århus Kommunehospital i 1988 og har været  ansat på Ciconia siden 1995.


Sygeplejeske

Hanne Skjoldager

Hanne Skjoldager arbejder som sygeplejerske på Ciconias fertilitetsklinik, hvor hun har været ansat siden 2004. Hun varetager blandt andet insemination og akupunktur af barnløse under supervision. 
Hanne Skjoldager blev uddannet sygeplejerske i 1990 på Københavns Amts Sygeplejeskole i Herlev. Hanne har tidligere arbejdet med gynækologi, graviditet og barsel, men har de senere år specialiseret sig i fertilitetsbehandling. Hun har særlig fokus på og interesse i at sikre en god kommunikation mellem patient og behandler.


Sygeplejerske og akupunktør

Inge Neimann Herskind

Inge Neimann Herskind har arbejdet på Ciconia siden 1998, afbrudt af halvandet år på en gynækologisk speciallægeklinik. Hun er uddannet sygeplejerske i 1988 og tog endvidere uddannelsen som akupunktør i 2006 på Institut for Klassisk Akupunktur. 
Udover almindelig sygepleje, udfører Inge blandt andet akupunktur som supplement til den kliniske fertilitetsbehandling på Ciconia, da dette har hendes helt særlige interesse. 
Før hun specialiserede sig i fertilitet og akupunktur, arbejdede hun bl.a på ortopædkirurgisk afdeling samt opvågningsafdelingen dels på Aarhus Universitetshospital dels på Ciconia Aarhus Privathospital.
Inge Neimann Herskind har desuden sin egen akupunkturklinik i Højbjerg.


Sygeplejerske

Anne-Dorte Øhlers

Anne-Dorte Øhlers er ansat som konsulent.


Sygeplejerske

Anne Mette Kyhnau

Anne Mette Kyhnau er ansat som konsulent.


Lægesekretær

Hannelore Rasmussen

Hannelore Rasmussen har været ansat som lægesekretær på Ciconia Aarhus Privathospital og Fertilitetsklinik siden 2003. 
Hun blev uddannet lægesekretær på Odense Universitetshospital i 1984. Hun har været beskæftiget med stort set alle specialer på forskellige sygehuse. Blandt andet har hun arbejdet på Aarhus Universitetshospital i Skejby på barselsgangen og på fertilitetsklinikken. Hun yder således en velfunderet og samvittighedsfuld service overfor vores patienter.


Lægesekretær

Malene Bessing

Malene Bessing er ansat som konsulent.


Lægesekretær

Carina Ouni

Carina Ouni, er ansat som konsulent.


Regnskabsassistent

Julie Lykholt

Julie Lykholt blev ansat som bogholderiassistent på Ciconia i 2009. Hun bistår med alle typer opgaver, blandt andet fakturering, bogføring og afstemning. Hun er uddannet kontorassistent og har bestået flere grundkurser på merkonomstudiet i 2001-02 og erhvervsøkonomi på Akademimerkonom i 2004. Hun har tidligere arbejdet på Carlsberg og Tulip Food Company.


Serviceassistent

Susanne Hansen

Susanne Hansen gør rent og sørger for, at hygiejneniveauet på Ciconia er helt i top - både på operationsstuerne og i huset generelt. Susanne løser også mange andre vigtige opgaver på Ciconia. Hun sørger blandt andet for diverse drikkevarer til patienterne i venteværelset, holder styr på personalets uniformer og vasketøj og køber ind til køkkenet. 
Susanne Hansen har været ansat på Ciconia siden 2011. Hun har tidligere arbejdet som husassistent og været selvstændig inden for erhvervsrengøring.


Sundhedsstyrelsen logo

Viva Neo Group logo

Dansk Fertilitetsselskab logo

Adresse
Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik
Saralyst Allé 50
8270 Højbjerg

Kontaktinformation
T: +45 86 27 76 26
F: +45 86 27 76 56
E: aarhus@ciconia.dk

Telefontid
Man - fre08:15 - 15.00
Lørdag08.00 - 12.00
LukketFra 12.30 - 13.00

© CICONIA AARHUS FERTILITETSKLINIK • CVR: 1802 1935 Webdesign: Søgemedier A/SCookies