Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik logo
Viva Neo Fertilitetsklinik logo

Ciconia Aarhus bliver del af europæisk kæde af fertilitetsklinikker

Med overtagelsen af Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik er europæiske VivaNeo den første fertilitetskæde i Danmark. VivaNeo har to fertilitetsklinikker i København

Den aarhusianske fertilitetsklinik Ciconia (’stork’ på latin) er fra den 1. september 2016 ejet af VivaNeo-koncernen – en europæisk familie af fertilitetsklinikker. Med indtagelsen af den jyske hovedstad, Aarhus, åbningen af VivaNeo Copenhagen samt videreførelsen af StorkKlinik i København, er VivaNeo dermed den første fertilitetskæde i Danmark. De to storke og VivaNeo Copenhagen breder således sammen vingerne ud. Med tre klinikker i Danmark kan fertilitetskæden VivaNeo tilbyde alle former for fertilitetsbehandling.

”Vi glæder os til, at vi nu kan hjælpe endnu flere danskere med fertilitetsbehandling. Ciconia er pionerer inden for fertilitetsbehandling i Danmark. Som kæde vægter vi faglig ekspertise og vidensdeling på tværs højt. Så i fremtiden vil vi have fokus på et tæt samarbejde mellem vores klinikker,” siger Iben Frithiof Kristoffersen, adm. direktør i VivaNeo Copenhagen og StorkKlinik.

Aarhus i gode hænder

Tidligere direktør og indehaver af Ciconia, Karsten Petersen, er kendt som pioner inden for fertilitetsbehandling i Danmark, særligt inden for IVF-behandling. Han vil fremover fortsat fungere som cheflæge i Aarhus sammen med Ciconias specialuddannede personale. For fertilitetskunderne i det jyske vil der derfor ikke være den store forskel.

”Vi er i gode hænder. Udviklingen går stærkt, og som del af en europæisk kæde kan Ciconia også i fremtiden sikre en høj faglighed og sparring omkring nyeste viden inden for fertilitetsbehandling. Jeg har stor tiltro til, at de værdier og det grundlag Ciconia bygger på, føres videre i VivaNeo-regi.” siger Karsten Petersen.

Der er ingen ventetid på fertilitetsbehandling på danske VivaNeo-klinikker.

Ciconia blev stiftet i 1994 med Karsten Petersen som medejer. I 2003 overtog han alle anparter. VivaNeo, der nu overtager Ciconia, er en familie af fertilitetsklinikker i Europa. VivaNeo overtog i 2015 StorkKlinik i København. VivaNeo Copenhagen er åbnet i 2016. De tre danske klinikker har tilsammen hjulpet mere end 20.000 ønskebørn til verden. I Europa har VivaNeo-kæden p.t. klinikker i Holland, Østrig og Tyskland.

Yderligere info:

Iben Frithiof Kristoffersen, Adm. direktør.Tlf.: +45 31 188 199. Mail: ik@vivaneo.dk
www.vivaneo.dk

Sundhedsstyrelsen logo

Viva Neo Group logo

Dansk Fertilitetsselskab logo

Adresse
Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik
Saralyst Allé 50
8270 Højbjerg

Kontaktinformation
T: +45 86 27 76 26
F: +45 86 27 76 56
E: aarhus@ciconia.dk

Telefontid
Man - fre08:15 - 15.00
Lørdag08.00 - 12.00
LukketFra 12.30 - 13.00

© CICONIA AARHUS FERTILITETSKLINIK • CVR: 1802 1935 Webdesign: Søgemedier A/SCookies