Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik logo
Viva Neo Fertilitetsklinik logo

Livmoder priming

Livmoderens forberedelse til graviditet – også kaldet priming 

Forskere har i mange år haft en fornemmelse af, at irritation af livmoderslimhinden inden ægoplægning i nogle tilfælde kan have en god effekt på graviditetschancen ved IVF behandlinger.

Denne priming (irritation af livmoderslimhinden) har man nu i flere undersøgelser studeret, og konklusionen af denne er:

  1. En livmoderslimhindebiopsi i cyklus inden IVF behandling ved ægtransplantation vil kunne forbedre graviditetschancen betydeligt.
  2. En livmoderslimhindebiopsi taget på samme tidspunkt som selve ægtransplantationen ikke hjælper på graviditetschancen.

 Disse resultater betyder, at Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik vil tilbyde endometriebiopsi i måneden inden behandlingen på kvinder med svær og uforklarlig barnløshed.

Specielt kvinder der har gennemgået mange behandlinger, uden at man har kunnet se nogen fejl på æg og sædceller, men som alligevel ikke er blevet gravide.

Proceduren hedder priming, og foregår som en ægtransplantation med et lille kateter, der indføres i livmoderen på ca. 21. dagen i kvindens menstruationscyklus inden selve IVF behandlingen.

Sundhedsstyrelsen logo

Viva Neo Group logo

Dansk Fertilitetsselskab logo

Adresse
Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik
Saralyst Allé 50
8270 Højbjerg

Kontaktinformation
T: +45 86 27 76 26
F: +45 86 27 76 56
E: aarhus@ciconia.dk

Telefontid
Man - fre08:15 - 15.00
Lørdag08.00 - 12.00
LukketFra 12.30 - 13.00

© CICONIA AARHUS FERTILITETSKLINIK • CVR: 1802 1935 Webdesign: Søgemedier A/SCookies