Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik logo
Viva Neo Fertilitetsklinik logo

Donorsæd

Ved bestilling af donorsæd opstår der en række spørgsmål. Hos Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik har vi forsøgt at besvare nogle af de vigtigste her på hjemmesiden. I er velkommen til at bestille tid for en uforpligtende samtale om donorsæd på vores klinik i Højbjerg ved Aarhus.

Donorvalg er et centralt spørgsmål. Der skelnes mellem den anonyme donor, den ikke-anonyme donor og den kendte sæddoner. Du kan læse mere om donorvalg her.

Ved bestilling af donorsæd opstår også spørgsmålet om reservation af donoren. I den forbindelse er der en række ting, du skal huske. Læs mere om reservationen af donor her.

Screeningen af sæddonoren er et vigtigt element. Benytter man sig af en sædbank, er sæddonoren testet for mange forskellige ting i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om screening af sæddonorer her.

Spørgsmålet om fadderskab og moderskab er der mange informationer omkring. De kan alle findes på www.statsforvaltningen.dk, under faderskab/moderskab. Her på siden kan du læse nogle af de vigtigste informationer om fadderskab og moderskab.


Har I yderligere spørgsmål til donorsæd, ser vi frem til jeres henvendelse. Det kan f.eks. dreje sig om information om de sædbanker, der kan benyttes i Danmark eller priserne for donorsæd. 

Sundhedsstyrelsen logo

Viva Neo Group logo

Dansk Fertilitetsselskab logo

Adresse
Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik
Saralyst Allé 50
8270 Højbjerg

Kontaktinformation
T: +45 86 27 76 26
F: +45 86 27 76 56
E: aarhus@ciconia.dk

Telefontid
Man - fre08:15 - 15.00
Lørdag08.00 - 12.00
LukketFra 12.30 - 13.00

© CICONIA AARHUS FERTILITETSKLINIK • CVR: 1802 1935 Webdesign: Søgemedier A/SCookies